Portrætter

Få lavet flotte portrætter af dig selv eller dine medarbejdere


Få lavet dit eget flotte portræt på udvalgt location.

Få lavet portrætter der har personlighed og kant.


Jeg tilbyder

Personlige portrætter af dig, som gerne vil have et portræt, der skiller sig ud fra mængden. I dag med de mange sociale medier er der et stigende behov for at skille sig ud med flotte og vellignende portrætter. Især hvis du bruger dem professionelt.

Mine kunder spænder vidt fra den selvstændige erhvervsdrivende, der skal bruge erhvervsportrætter af sig selv til sin hjemmeside eller LinkedIn, eller direktøren for en større produktionsvirksomhed, der gerne vil have nogle gode og fortællende billeder, til f.eks. en pressemeddelse. Jeg hjælper også virksomheder med at lave profilbilleder af de ansatte, så virksomhedens hjemmeside virker professionel og seriøs. Jeg får også henvendelser fra private, der bare gerne vil have et lækkert portræt, som de skal bruge på de sociale medier eller som gave til kæresten.

Se mere her


Ti års erfaring!

Jeg er udlært portræt- og reklamefotograf og har gennem de sidste 10 år lavet billeder til magasiner, lavet portrætter af virksomhedsejere og selvstændige, samt lavet profilbilleder af de ansatte i f.eks. større produktionsvirksomheder.

For mig er det spændende uanset, om det er en direktør, eller den lokale grønthandler der skal portrætteres. For mig handler det altid om at få fanget personen på den rigtige måde, der fortæller historien omkring personen. 

Mange virksomheder har i dag et alt for dårligt billedmateriale af medarbejderne, der slet ikke viser personerne eller virksomhedens historie. Selv de "almindelige" profilbillederne af de ansatte viser noget om en virksomhed. Hvis man vil tages seriøst er det vigtigt, at man udadtil viser, at man vil tages seriøst.


Kan du også lave pæne billeder af mig?

Det kan du tro! Også selvom du ikke bryder dig om at stå foran kameraet. For med mine mange års erfaring med at fotografere mennesker, ved jeg, hvad der virker og ikke virker. Jeg vil forsøge at få dig til at slappe af og vænne dig til kameraet. Og oftest ender det med, at du gerne vil fotograferes lidt længere.


Råd og vejledning

Når du vælger at blive fotograferet af mig, må du også være indstillet på, at jeg vil vide lidt omkring dig, da jeg derved bedre kan få en forståelse af, hvilke slags billeder du har brug for. 

Det kan være, at vi skal tage højde for farven i dit firmalogo eller andet på din hjemmeside, så du får en rød tråd igennem hele dit brand/markedsføring. Jeg vil også hjælpe dig med råd omkring valg af tøj, da det absolut ikke er ligemeget, om du tager habitten eller din bedste t-shirt på. Det vil være forskelligt fra person til person, hvilket tøj der skal bruges, da advokaten og håndværkeren skal signalere noget forskelligt.


Priser på dit personlige erhvervsportræt

Du kan også ringe og få et uforpligtende tilbud på dit portræt.

Ring 60131912 eller kontakt mig her

Pakke 1:

 • Fotografering på udvalgt location
 • 3 billeder i både farve og sort/hvid
 • Billederne er redigeret i photoshop
 • Udvælgelse af billeder sammen med mig
 • Mulighed for at købe flere billeder til 495 kr. eks. moms pr. billede.
 • Jeg laver mange forskellige opstillinger til dig, så du har noget at vælge imellem.

Pris: 3495 kr. eks. moms

Priserne indeholder kørsel indenfor 7100 Vejle samt 7120 Vejle Øst.

Pakke 2:

 • Opsætning af hår og make-up
 • Fotografering på udvalgt location
 • 3 billeder i både farve og sort/hvid
 • Billederne er redigeret i photoshop
 • Udvælgelse af billeder sammen med mig
 • Mulighed for at købe flere billeder til 495 kr. eks. moms pr. billede.
 • Jeg laver mange forskellige opstillinger til dig, så du har noget at vælge imellem.

Pris: 4495 kr. eks.moms

Priserne indeholder kørsel indenfor 7100 Vejle samt 7120 Vejle Øst.


LinkedIn og de andre.

Der findes flere forskellige sociale medier og platforme, hvor du kan udfolde dig, som den du er. Men LinkedIn er måske den platform, hvor man går mest professionelt til værks. Det er her, du prøver at skabe kontakter, der kan give dig dit drømmejob. Det er her, du skaber kontakter, der kan være med til at gøre din egen forretning mere rentabel. Det er her, du deler viden og nyheder med andre forretningsfolk. Det er her, du viser, hvad du beskæftiger dig med.

Hvis du har til hensigt at bruge LinkedIn mediet til lige netop disse ting, skal du have et profilbillede, der afspejler seriøsitet og professionalisme. Hvordan skal din nye arbejdsgiver tage dig seriøst, hvis dit profilbillede f.eks. er en selfie, der er taget i badet eller et billede, hvor du sidder i Kålormen i Legoland (ikke et ondt ord om Kålormen, da den står helt tydeligt i min erindring fra barndommen som super sjov).

Dit billede er dit førstehåndsindtryk. Det er ligesom, når du møder nye mennesker første gang. Du danner dig (oftest ubevidst) et indtryk af personen ud fra udseendet indenfor de første sekunder. Det første, man kigger på, er billedet på din profil. Først derefter ser man på, hvad du har beskæftiget dig med tidligere osv.

Husk at skifte dit billede med jævne mellemrum, da det skaber ny opmærksomhed hos dig samtidigt med, at dit billede ikke bliver OUT OF DATE. Det går jo ikke, at du er blevet 50 år, men dit billede er fra dengang, du var 25.

Et profilbillede kan være mange ting. Det vigtigste er, at det viser dig, og den du er, og det du laver, SAMTIDIGT med at billedet er godt belyst og taget fra din bedste side.

Når du har et billede, der er taget professionelt, vil du få en masse kommentarer og opmærksomhed alene på billedet fra dit netværk. Du vil nemmere blive husket, når andre har besøgt din profil. Du vil lægge billedet på din profil uden at krumme tæer i mangel af bedre billeder.


Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Using Format